معرفی 2786 عنوان اثر در شنبه‌های کتاب ستاد فهما استان چهارمحال و بختیاری
معرفي 2786 عنوان اثر در شنبه‌هاي کتاب ستاد فهما استان چهارمحال و بختياري

معرفی 2786 عنوان اثر در شنبه‌های کتاب ستاد فهما استان چهارمحال و بختیاری

مظاهري طرح ملي شنبه‌هاي کتاب مساجد را بستري مناسب براي انس نوجوانان و جوانان با فرهنگ مطالعه دانست و افزود: در راستاي اجراي اين طرح در سطح استان چهارمحال و بختياري 2786 عنوان کتاب معرفي شد.
شناسه خبر : 25637 تاریخ انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۲:۳۶

محمدرضا مظاهری در گفتگو با ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) چهارمحال و بختیاری گفت: با اجرای طرح ملی شنبه های کتاب مساجد، بستری مناسب برای انس نوجوانان و جوانان با کتاب ایجاد شده است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری افزود: در طرح ملی شنبه های کتاب مساجد چهارمحال و بختیاری در سال 1399 تاکنون 2786 کتاب انتخاب و توسط امام جماعت و کتابداران کتابخانه های عمومی مساجد معرفی گردیده است.

 

وی افزود: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، رونق بخشیدن به کتابخانه های مساجد کشور، احیای نقش کتابخانه های مساجد در اعتلای فرهنگ عمومی، آشنایی با ناشران، نویسندگان و کتاب های مفید و نیازسنجی مطالعاتی نوجوانان و جوانان از اهداف طرح ملی «شنبه های کتاب مساجد» است.

 


مظاهری ادامه داد: تقویت فعالیت های مردمی و خودجوش در حوزه کتاب و کتابخوانی، افزایش سرانه مطالعه و ترویج نهضت مطالعه مفید از دیگر اهداف طرح ملی «شنبه های کتاب مساجد» است.

 

 وی گفت: در طرح ملی شنبه های کتاب مساجد کلیپ های یک‌دقیقه‌ای از معرفی کتاب توسط امام جماعت و کتابداران کتابخانه های عمومی مساجد تهیه و در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر  و در سامانه بچه‌های مسجد به نشانی https://bachehayemasjed.ir بارگذاری می شود.


 
مظاهری گفت: راه‌اندازی پویش # شنبه_های _کتاب_مساجد در فضای مجازی با انتشار عکس اعضای کانون به همراه کتاب معرفی شده هر هفته به منظور ترغیب اعضای کانون به خرید و مطالعه کتاب یکی از اهداف این طرح ملی است.

 


مدیر ستاد فهمای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ائمه جماعات مساجد، مدیران کانون های فرهنگی هنری  و کتابخانه های مساجد و کتابداران مجریان این طرح هستند، افزود: مدیران کانون های مساجد با تشکیل کارگروه محتوایی در مسجد متشکل از امام جماعت، کتابدار، مدیر کانون و سه تا پنج نفر از افراد صاحب نظر در حوزه کتاب به منظور احصای میانگین رده سنی، سطح تحصیلات و نیازمندی جوانان هر محله، تعیین اولویت ها و انتخاب کتاب مفید با توجه به اطلاعات به دست آمده کتاب های مناسب را از کتابخانه مساجد یا کتاب‌های شخصی به نمازگزاران و عموم مردم معرفی می کنند.