همکاری ستاد فهمای چهارمحال و بختیاری و شبکه توسعه اجتماعی رسالت افزایش می‌یابد
همکاري ستاد فهماي چهارمحال و بختياري و شبکه توسعه اجتماعي رسالت افزايش مي‌يابد
با ایجاد کانون‌های همیاری؛

همکاری ستاد فهمای چهارمحال و بختیاری و شبکه توسعه اجتماعی رسالت افزایش می‌یابد

در ديدار مدير ستاد فهماي چهارمحال و بختياري با مدير شبکه توسعه اجتماعي رسالت بر گسترش همکاري دو جانبه از طريق ايجاد کانون‌هاي همياري تاکيد شد.
شناسه خبر : 27107 تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۱۱:۱۳

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما)، شبکه توسعه اجتماعی رسالت چهارمحال و بختیاری با حضور در محل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد و دیدار با محمدرضا مظاهری مدیر ستاد فهمای چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتگو کرد.

 

مظاهری در این ابتدای دیدار با اشاره به تاریخچه تاسیس کانون‌های مساجد و فعالیت‌های این مجموعه اظهار کرد: کانون‌های مساجد به منظور احیای نقش واقعی مساجد در ترویج فرهنگ دینی و کادرسازی، توانمندسازی و هدایت ظرفیت‌های موجود مردمی به سمت اهداف بلند استقرار ارزش‌های دینی و استفاده بهینه از اعتبارات و امکانات وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی که امکان بهره‌وری فرهنگی در حوزه مساجد را دارند و در راستای تحقق منویات امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و اصول و سیاست‌های فرهنگی کشور تاسیس شدند.                                                                                                                                                 

مدیر ستاد فهما استان چهار محال و بختیاری با اشاره به اینکه هم اکنون 439 باب کانون فرهنگی هنری در مساجد استان تاسیس گردیده و مشغول فعالیت هستند، افزود: این ظرفیت مناسبی برای فرهنگ سازی دینی و گسترش فرهنگ قرض الحسنه در مساجد و تعامل با شبکه توسعه اجتماعی رسالت است.

 

در ادامه «سید عباس کاظمی» با اشاره به اینکه هدف اصلی ایجاد کانون های همیاری اجتماعی حضور خود مردم در عرصه قرض الحسنه است، افزود: شبکه توسعه اجتماعی رسالت حضوری موفق در حوزه کارآفرینی داشته است.

 

مدیر شبکه توسعه اجتماعی رسالت افزود: شبکه توسعه اجتماعی رسالت 239 شغل باثبات خانگی با ارائه وام ایجاد کرده است و اولین بانک دیجیتال کشور می باشد.

 

وی با اشاره به وجود شبکه رابطین فهما در استان افزود: این شبکه می تواند به عنوان همیاران شبکه توسعه اجتماعی در شهرستان ها ایفای نقش کنند.

 

کاظمی ضمن تاکید بر اینکه خدمات غیر حضوری بهترین مزیت بانک قرض الحسنه رسالت است، افزود: همیاران می توانند فعالیت های کانون های زیر مجموعه برای عدم حضور فیزیکی اعضا انجام دهند و اعتبارسنجی بر اساس اعتماد اجتماعی یا اعتبارسنجی گروهی انجام می شود.


گفتنی است در پایان توافق اولیه در راستای بهره مندی بچه های مسجد از تسهیلات کارآفرینی بانک قرض الحسنه رسالت در سراسر استان صورت پذیرفت.